Direktlänk till inlägg 13 juni 2013

Något jag helst hade sluppit att läsa om.

Av Frida - 13 juni 2013 21:05

Häromdagarna ramlade jag över en text om hur djurmat framställs. Det är riktigt vidrig läsning om hur de största multinationella bolagen som Colgate-Palmolive, Mars, Protector & Gamble och Nestlé beblandar sig med produceringen av djurfoder. Anledningen till att de gör det har med ekonomi att göra. Öka totalvinsten för dem själva!


I längen nedan finns 5 avsnitt. Jag rekommenderar dig att läsa dem alla!


1. Från hushållskemi till hundmat är det bara ett steg.

2. Hundmat som andra fått lida av

3. Allting går att återvinna

4. Allting går att sälja

5. Allting går att köpa


http://www.cutiepiepolly.se/2013/06/5-fakta-du-inte-visste-men-borde-veta.html


Slutsatsen? Köp inget foder från dessa multinationella företag! Helst av allt, gör din egen hund- eller kattmat. Då slipper åtminstone ditt djur att äta av sina egna artfränder, behandlade med allsköns otäcka preparat i plågsamma djurförsök. Bara det är skäl nog för min del.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se