Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

En flytt på gång

Av Frida - 16 januari 2008 17:44

Erik och jag har bestämt oss för att vi vill flytta Titan och Perla till ett ställe där vi har en bekant som har Nordsvenskar. Nya stället blir i så fall lösdrift med fri tillgång på hö och vatten. Stora rejäla hagar som inte blir så leriga.


På söndag ska vi ta med hästarna och se ifall de funkar ok att gå tillsammans, ett prov på att släppa ihop dem i hagen tillsammans alltså. Jag håller tummarna för att det går vägen! :D

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tessan

17 januari 2008 13:08

Tjena!
Ska ni flytta från Vånga?`Vad trist! Jag som hade tänkt att uttnytja er som experthjälp med min lilla dam ;)
Var ligger det nya stället? Hur blir det med gården ni kanske skulle hyra?
Mvh
Tessan
PS. Pussa Titan..DS

 
Ingen bild

Frida

24 januari 2008 15:40

Vi har redan flyttat hästarna. :) Allt är bra med hästarna, de verkar trivas utomordentligt bra i den stora, fina hagen! :D Hästkompisarna är det lite si och så med, Titan och Perla är lägst i rang och blir ganska brutalt bortkörda, men som tur är finns det lite yta att springa på. Stallägaren rapporterar att våra tycks få äta och dricka som de ska, rangordningen till trots.
Gården blev det tyvärr inget av. :( När föräldrarna fick nys om det, påtalade de sitt intresse och i nuläget ser det ut som att de tänker flytta dit. Vi får vänta på vår gård...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se